Первый альтернативный
 

Тыква фаршированная с чесноком и помидорами

ноября 5, 2011

1 тыква (800 г.), 60 г. чеснока, 80 г. зелени петрушки, 3 1/2  столо-

вой ложки растительного масла, 400 г. помидоров, 4 граненых стакана  во-

ды, перец, соль.

Тыкву промыть, очистить от кожуры, удалить плодоножку и  семена,  вы-

держать в холодной подсоленной воде 4 – 5 минут и откинуть на сито. Тык-

ву слегка отжать, вынуть сердцевину. Порубить сердцевину вместе с чесно-

ком и зеленью петрушки, посолить, поперчить и обжарить  на  растительном

масле. Этой массой нафаршировать подготовленную тыкву, положить в  каст-

рюлю, вокруг тыквы выложить нарезанные помидоры, залить все кипящей  во-

дой и тушить на слабом огне до готовности. Подавать можно как  в  холод-

ном, так и в горячем виде.



Информация для иностранных посетителей:



Czech Republic and Slovakia Burgundy beans Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings.

Комментарии закрыты.