Первый альтернативный
 

Пирожки картофельные с грибами

августа 30, 2011

Для теста: 10 картофелин, 2 желтка, 3 – 4 столовые ложки муки,  соль.

Для фарша: 70 г. сушеных грибов, 2 луковицы, 2 столовые ложки сливочного

масла, фарша: 70 г. сушеных грибов, 2 луковицы, 2 столовые ложки сливоч-

ного масла, черный молотый перец, соль по вкусу. Для жаренья: 5 – 6 сто-

ловых ложек свиного жира.

Картофель вымыть, отварить в кожуре, очистить, пропустить через мясо-

рубку или тщательно растолочь. Добавить желтки, соль, муку,  все  хорошо

перемешать. Полученную массу – тесто разделить на  шарики,  раскатать  в

виде кружков, в центр положить грибную начинку, края смазать яйцом защи-

пать. Пирожки обжарить с двух сторон в жире. Приготовление начинки:  Су-

шеные грибы тщательно промыть, замочить в холодной воде на 2 часа. Отва-

рить в той же воде и откинуть на дуршлаг. Грибы промыть, порубить, обжа-

рить, посолить, поперчить. Соединить с нашинкованным и обжаренным репча-

тым луком, все перемешать. Начинку можно приготовить так же  из  соленых

грибов или из свежих. Подавать пирожки горячими к грибному бульону или к

кислым щам.



Информация для иностранных посетителей:



You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Onion puree Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Chops, fried in batter (Paris) Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce.

Комментарии закрыты.