Первый альтернативный
 

Картофельные котлеты с брынзой

августа 2, 2011

300 г. картофеля, 80 г. брынзы, 30 г. риса, 3 яйца (2 сваренных вкру-

тую, 1 сырое), 40 г. измельченной петрушки, 30 г. муки, сок 1/4  лимона,

жир для жаренья, молотые сухари.

Сырой картофель вымыть, отварить в мундире (лучше на пару),  остудить

и холодным натереть на терке. Рис отварить до неполной готовности,  сме-

шать с картофелем. Добавить натертую брынзу, сваренные вкрутую  и  мелко

нарезанные яйца, можно также добавить мелко нарезанную зелень  петрушки,

немного сока лимона. Из полученной массы сформировать котлеты,  обвалять

в муке, окунуть во взбитое яйцо, запанировать в молотых сухарях. Уложить

на раскаленную сковороду с небольшим количеством жира и обжарить с обеих

сторон.



Информация для иностранных посетителей:



Asparagus under cold vinaigrette Potatoes Savoy Cabbage Bohemian Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Asparagus under cold vinaigrette 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley.

Комментарии закрыты.