Первый альтернативный
 

Картошка под парусом

сентября 3, 2011

8-10 средних картофелин, кусочек сала, немного масла,  соль,  наличие

духовки и спичек.

Способ приготовления прост: Картофелины тщательно моются, режутся  на

2 половины (очищать не надо), укладываются на смазанный маслом протвень.

Затем на каждую из них кладется кусочек сала. Чтобы оно держалось протк-

ните сало и картошку спичкой (спичечную головку  лучше  удалить).  Затем

подсолите «парусники» по вкусу. На среднем  огне  поставьте  в  духовку.

Печь надо минут 20-30, не забывая поливать картошку расплавленным салом.



Информация для иностранных посетителей:



Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Panadel soup at home You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Croquettes Celery 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas.

Комментарии закрыты.