Первый альтернативный
 

Картофель, фаршированный сельдью

ноября 5, 2011

12 картофелин, 2 столовые ложки топленого масла, 2 – 3 столовые ложки

сметаны, соль. Для фарша:1 сельдь, 1 луковица, 1 столовая ложка сметаны,

1 яйцо, черный молотый перец.

Крупные, по возможности одинакового размера, картофелины  отварить  в

кожуре до полуготовности, очистить, срезать верхушку, вынуть  сердцевину

и вместе с до полуготовности, очистить, срезать верхушку, вынуть сердце-

вину и вместе с филе сельди пропустить через мясорубку,  добавить  мелко

нарезанный лук, перец, сырое  яйцо,  немного  сметаны,  все  перемешать,

взбить. Полученным фаршем наполнить картофелины и положить их в глубокий

противень, смазанный жиром, залить сметаной, запечь в духовке.  Подавать

картофель горячим с салатом из свежих овощей.



Информация для иностранных посетителей:



Beef, baked on French Mutton chops with onion sauce Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. Asparagus under cold vinaigrette 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Onion puree

Комментарии закрыты.