Первый альтернативный
 

Шашлык из картофеля

октября 17, 2011

Картофель, свиной жир, соль.

Выбрать гладкие, продолговатой формы,  примерно  одинакового  размера

картофелины, с помощью щетки тщательно их вымыть. Каждый клубень  разре-

зать картофелины, с помощью щетки тщательно их  вымыть.  Каждый  клубень

разрезать

вдоль на 6 равных частей, опустить в растопленный жир

(фритюр), обжарить до золотистого цвета, вынуть шумовкой,  дать  жиру

стечь. Дольки картофеля нанизать на шампуры, посолить, положить на  блю-

до, застланное листьями зеленого салата. Гарнировать цветком из  помидо-

ра, огурца, редиса, моченой брусникой. Подавать с мочеными или  солеными

грибами, огурцами, капустой.



Информация для иностранных посетителей:



2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Burgundy beans Burgundy beans The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley.

Комментарии закрыты.