Первый альтернативный
 

Картофелины, запеченные с сыром

сентября 9, 2011

1 кг. картофеля, 50 г. сливочного масла, 4 столовые ложки тертого сы-

ра, соль, черный молотый перец.

Картофелины (по возможности круглые, одинаковой величины) очистить  и

нарезать поперек, на тонкие ломтики, но не до конца,  чтобы  они  внешне

казались целыми. Форму смазать маслом и поместить в нее картофелины, по-

сыпать солью и перцем и на каждую положить кусочек масла.  Сверху  посы-

пать сыром. Поставить форму в духовку со средним  жаром  для  запекания.

Золотисто – коричневый картофель подать к столу.



Информация для иностранных посетителей:



Alsatian cake 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms.

Комментарии закрыты.