Первый альтернативный
 

Брюссельская капуста с сухарями

октября 17, 2011

500 г. брюссельской капусты, 4 столовые ложки масла, соль, перец, на-

тертый мускатный орех, 4 столовые ложки панировочных сухарей, 80 г. тер-

того сыра.

Капусту почистить, помыть и отварить в

небольшом количестве подсоленной воды до готовности,  не  разваривая.

Разогреть половину масла, обмакнуть в него капусту и  приправить  солью,

перцем и мускатным орехом. Положить капусту в форму и поставить в теплое

место. Разогреть оставшееся масло и обжарить в нем  панировочные  сухари

до хрустящего состояния. Смешать обжаренные  сухари  и  сыр  и  посыпать

смесью капусту. Подавать с картофелем в мундире или как гарнир к мясу.



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Czech Republic and Slovakia 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings.

Комментарии закрыты.