Первый альтернативный
 

Картофель жареный

августа 24, 2011

10 картофели, 5 столовых ложек сливочного масла,  зелень  укропа  или

петрушки, соль, 1 луковица.

Картофель очистить, вымыть, нарезать ломтиками, вновь

промыть в холодной воде, обсушить. Затем выложить  ломтики  картофеля

слоем не более 5 см. На горячую сковороду с маслом и жарить  при  равно-

мерном нагреве до готовности. При подаче к столу картофель посыпать мел-

ко нарезанной зеленью укропа или петрушки,  луком  нарезанным  кольцами.

Подавать как гарнир к мясу или рыбе, а также как самостоятельное блюдо с

салатами из свежих овощей, квашенной капустой или солеными огурцами.



Информация для иностранных посетителей:



Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Chops, fried in batter (Paris) Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings.

Комментарии закрыты.