Первый альтернативный
 

Капуста фаршированная

сентября 9, 2011

1 небольшой кочан капусты, 1/2 стакана отварного риса, 400 г.  отвар-

ного 1 небольшой кочан капусты, 1/2 стакана отварного риса, 400  г.  от-

варного

мяса, 1 луковица,2 столовые ложки сливочного масла,

соль, черный молотый перец, зелень петрушки и укропа.

Кочан капусты освободить от верхних листьев,  промыть,  острым  ножом

осторожно вырезать содержимое, оставив слой верхних листьев  толщиной  1

см., наполнить кочан фаршем из мяса, пропущенного через мясорубку,  риса

и спассерованного лука, заправленного солью и перцем. Фаршированный  ко-

чан запечь в духовке. Подавать со сметаной, посыпав зеленью  петрушки  и

укропа.



Информация для иностранных посетителей:



Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Burgundy beans Alsatian cake Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water.

Комментарии закрыты.