Первый альтернативный
 

Репа с мясным фаршем

августа 12, 2011

6 – 8 штук репы, 400 г. мякоти говядины, 100 г.  маргарина,  1  яйцо,

1/2 луковицы, 2 ломтика белого хлеба,  1  столовая  ложка  муки,  перец,

соль, мускатный орех по вкусу.

Приготовить фарш: мясо прокрутить дважды через мясорубку, добавить  в

него масло, яйцо, размоченный хлеб, обжаренный мелко нарубленный  лук  и

все хорошо перемешать. Фарш должен получится пышный. Репу вымыть,  отва-

рить до полуготовности, срезать верхушку,  осторожно  острым  ножом  или

ложкой вынуть середину и нафаршировать.  Нафаршированные  репки  закрыть

крышечками, обмотать ниткой, сложить в кастрюлю и, добавив немного воды,

тушить до готовности под крышкой. Из мякоти репы и муки приготовить  со-

ус, которым полить блюдо перед подачей.



Информация для иностранных посетителей:



600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Cabbage Bohemian Croquettes Celery Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings.

Комментарии закрыты.