Первый альтернативный
 

Кольбари по – польски

ноября 5, 2011

(Польская кухня)

1 кг. кольбари, 140 г. сливочного масла или  маргарина,  2  сваренных

вкрутую яйца, 1/2 стакана панировочных сухарей, сок лимона, соль.

Кольбари очистить, промыть, опустить в кипящую подсоленную и  сварить

до готовности, затем вынуть из воды, нарезать кружочками или соломкой  и

подать к столу с сухарным соусом. Приготовление сухарного соуса: На  го-

рячей сковороде растопить масло, всыпать в него толченые, просеянные че-

рез сито сухари, обжарить их до золотистого  цвета,  посолить,  добавить

мелко рубленные яйца, сок лимона, все перемешать. Соус подать в  соусни-

це.



Информация для иностранных посетителей:



Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Mutton chops with onion sauce Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Panadel soup at home Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings.

Комментарии закрыты.