Первый альтернативный
 

Монастырский мед

сентября 11, 2011

1 кг. меда, 3 л. воды, 2 чайные ложки хмеля.

Мед размешать с водой и прокипятить на слабом огне в течение 3 часов.

В марлю положить хмель, небольшой камешек и, завязав ее «узелком», опус-

тить в кастрюлю с медом (камешек необходим  для  того,  чтобы  хмель  не

всплывал. Мед с хмелем прокипятить в течение часа, периодически по  мере

выкипания добавляя горячую воду. Снять мед с огня и еще теплым процедить

через марлю в стеклянную или деревянную посуду. При этом емкость  должна

быть заполнена не более чем на 4/5 ее объема. Посуду оставить  в  теплом

месте (у печки, батареи) для брожения меда. Как правило, оно  начинается

через день – два после того, как мед сверен. Когда мед  перебродит  (пе-

рестанет шипеть), влить в него 1/2 стакана хорошего заваренного  чая  (1

чайная ложка чая на стакан кипятка). Затем мед, не мешая, процедить  че-

рез фланель (лучше несколько раз). Процеженный мед уже готов  для  упот-

ребления. Однако особенно превосходный вкус  он  приобретает  через  год

хранения в прохладном месте.



Информация для иностранных посетителей:



600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Czech Republic and Slovakia

Комментарии закрыты.