Первый альтернативный
 

Овсяные блины (старинный рецепт)

ноября 5, 2011

1 1/2 стакана пшеничной муки, 2 1/2 стакана овсяной муки (можно  при-

готовить с помощью кофемолки и овса), 3 стакана молока (воды), 1/2  ста-

кана сливок, 3 яйца, 2 столовые ложки сахара, 2 столовые ложки сливочно-

го масла, 30 г. яйца, 2 столовые ложки сахара, 2 столовые ложки  сливоч-

ного масла, 30 г. дрожжей, соль по вкусу.

Влить в кастрюльку чуть теплое молоко и развести в нем  дрожжи.  Сме-

шать в миске пшеничную и овсяную муку и, всыпав ее в кастрюльку с  моло-

ком хорошо размешать. Дать опаре подняться. В подошедшее тесто  добавить

растертые с солью и сахаром яичные желтки, размягченное сливочное масло,

все хорошо размешать. Отдельно взбить яицные белки, сливки, соединить их

и осторожно ввести в тесто. Дать тесту снова подойти  и  выпекать  блины

обычным способом.



Информация для иностранных посетителей:



Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. Chops, fried in batter (Paris) 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Roast rabbit

Комментарии закрыты.