Первый альтернативный
 

«Салат морской»

июля 31, 2011

salat-morskojj

Необходимо:

  • 225 грамм твердого белого рыбного филе (трески, пикши),
  • 100 грамм чищеных креветок,
  • 1/2 маленького зеленого перца,
  • 1 чайная ложка лимонного сока,
  • 120 мл майонеза,
  • соль, перец, салат для сервировки,
  • черные сливы, паприка для украшения.

Выкладываем рыбу на тарелку, накрываем пленкой, уголочек один оставляем, чтобы выходил пар. Микроволновую печь выставляем на максимум примерно на 3  минуты. Оставляем рыбу доходить закрытой, пока не остынет. Разрезаем рыбу на средние кубики, добавить креветки и зеленый перец. Добавляем лимонным  соком и майонезом и тщательно перемешиваем. Солим, перчим. Укладваем листья салата в тарелку и сверху располагаем рыбную смесь. Можно урасить оливками и паприкой.



Информация для иностранных посетителей:



? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Burgundy beans Burgundy beans Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve.

Комментарии закрыты.