Первый альтернативный
 

Кекс маковый

августа 24, 2011

650 г. муки, 100 г. сливочного масла, 100 г. сахара или сахарной пуд-

ры, 3 яйца, 50 г. дрожжей, 5 г. соли, 100 г. мака, 2 г. ванилина, расти-

тельное масло для смазки, 100 г. воды.

В теплой воде развести дрожжи, добавить для интенсивного брожения  15

г. сахара, всыпать просеянную муку и замесить  тесто.  Посуду  с  тестом

поставить в теплое место на 50 – 60 минут. Сливочное масло, яйца, сахар-

ную пудру или сахар , соль и ванилин растереть до исчезновения  кристал-

лов сахара и образования пышной однородной массы. Полученную массу влить

в тесто, вымешать, всыпать подготовленный мак, и еще раз  хорошо  обмять

тесто. Формы для кекса смазать маслом и посыпать мукой. С помощью  ложки

выложить тесто в формы, оставить на некоторое время, затем посыпать  ма-

ком и испечь при температуре 190 – 200о.



Информация для иностранных посетителей:



Alsatian cake Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Czech Republic and Slovakia Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Chops, fried in batter (Paris) Pie with bacon, cream and eggs

Комментарии закрыты.