Первый альтернативный
 

Кекс именинный

июля 13, 2011

400 г. муки, 300 г. масла, 8 желтков, 400 г. сахара, по горсти  изюма

и рубленых орехов, 1 столовая ложка цукатов из апельсинной корочки.

Растереть масло добела, отдельно растереть желтки с сахаром так же до

бела и присоединить их к растертому маслу, добавить изюм и  цукаты,  все

перемешать, всыпать муку и быстро замесить  однородное,  легкое,  пышное

тесто. Разложить в обильно смазанные мягким маслом  формы,  заполняя  их

лишь на 3/4 объема, осторожно поставить в нагретую до  180оС  духовку  и

выпекать при этой температуре до готовности. Готовность кекса определить

с помощью деревянной иглы. Слегка охладив, извлечь кекс из формы и пода-

вать к чаю, кофе. Готовый охлажденный  кекс  украсить  белковым  кремом,

отшприцевав его в виде изящных белых цветков на  поверхнось  кекса.  Для

крема: взбить 2 белка с 1/2 стакана сахара.



Информация для иностранных посетителей:



500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Roast rabbit 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda.

Комментарии закрыты.