Первый альтернативный
 

Медовые кексы

сентября 19, 2011

Пасхальные булочки получаются очень вкусными, если их приготовить с любовью.

(Шотландская кухня)

Ингридиенты:

75 г. меда, 50 г. сахарного песка, 50 г. маргарина, 110 г.  муки,  25г. измельченных грецких орехов, 25 г. молотого миндаля, 1/2 чайной ложки пищевой соды, 1 яйцо. Для глазури: 110 г. мелкого сахарного песка, 25 г. мелко измельченных грецких орехов.

Приготовление:

Растопить в сотейнике мед, сахарный песок и маргарин на слабом  огне, не доводя до кипения. Всыпать в растопленную смесь муку,  соду,  грецкие орехи, миндаль, влить взбитое яйцо. Размешать все тщательно и  разделить на 14 смазанных жиром формочек, заполнив их больше чем наполовину. Выпекать в духовке при 180о около 15 минут. Дать остыть под полотном и  гла
зировать сахарным сиропом при помощи кисточки. Смазать лишь верх каждого кекса и посыпать глазированное  место  измельченными  грецкими  орехами.
Дать кексам подсохнуть в течение 1 часа. Подавать к чаю.



Информация для иностранных посетителей:



500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. Peas in French 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Croquettes Celery

Комментарии закрыты.