Первый альтернативный
 

Манделах – рейнское печенье

октября 1, 2011

(Немецкая кухня)

500 г. муки, 4 яйца, 100 – 150 г. масла, 150 г. сахара, по 1/4 чайной

ложки кардамона и гвоздики, цедра лимона, соль, сухие  дрожжи,  жир  для

жаренья.

Яйца взбить с сахаром, прибавить пряности и муку. Масло  растопить  и

осторожно смешать с мукой и сухими дрожжами. Тесто  хорошо  вымесить,  с

помощью чайной ложки разделить на небольшие шарики. Бросить их в кипящий

жир и жарить, как пончики. Готовые шарики посыпать сахарной пудрой.



Информация для иностранных посетителей:



400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Mutton chops with onion sauce Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Onion puree Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Pike weighing 1 kg, 1 small onion, a bunch of herbs, black pepper, red pepper, ? liter of white wine, 3 protein, ? liter of cream or a thick bechamel, made from 40 g butter, 50 g of flour, ? liter of milk, 2 yolk, a pinch of salt. Peas in French

Комментарии закрыты.