Первый альтернативный
 

Печенье сдобно – ореховое

июля 11, 2011

250 г. орехов, 350 г. сахара, 300 г. муки, 80 г. растительное  масло,

9 яиц, 1 г. миндальная эссенция, 50 г. апельсиновой эссенции, 70 г.  са-

харной пудры, ванилин.

Измельченные орехи смешать с двумя третями сахара и яичными желтками.

Взбить. Отдельно взбить белки, затем всыпать в них  оставшийся  сахар  и

продолжать взбивать до исчезновения сахарных кристаллов. Взбитые белки и

желтки смешать, добавить муку, растительное масло, измельченные цукаты и

замесить тесто. Готовое тесто выложить в форму, застеленную промасленной

бумагой, и выпечь в духовке со средним жаром. Охладить, разрезать ромби-

ками, посыпать сахарной пудрой, смешанной с ванилином.



Информация для иностранных посетителей:



Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. Croquettes Celery Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda.

Комментарии закрыты.