Первый альтернативный
 

Печенье «Ореховые кольца&quot

августа 14, 2011

400 г. муки, 200 г. маргарина, 300 г. сахара,  чайная  ложка  корицы,

сода на кончике ножа, 1 яйцо, 100 г. орехов, 50 г. шоколада.

Маргарин размять, перемешать с сахаром до однородного состояния.  До-

бавить корицу, яйцо, молотый орех и взбить. В хорошо перемешанную  массу

всыпать просеянную муку и соду, замесить тесто, раскатать  его  в  жгут.

Поставить на холод. Охлажденное тесто нарезать на кусочки, раскатать  их

до толщины 2 – 3 см. свернуть в кольца. Подготовленные изделья выпечь на

сухом листе при средней температуре в течение 5 – 10 минут. Выпеченные и

охлажденные кольца украсить разогретым шоколадом.



Информация для иностранных посетителей:



Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Chops, fried in batter (Paris) Burgundy beans 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Chicken in wine

Комментарии закрыты.