Первый альтернативный
 

Вино из шиповника

ноября 5, 2011

1 кг. спелого шиповника, 3 л. воды, 1 кг. сахара.

Шиповник промыть обрезать концы, вынуть семечки, засыпать в  пятилит-

ровую банку, залить охлажденным сахарным сиропоп (сваренным из 3 л. воды

и сахара). Банку закрыть неплотно и поставить в теплое место на 3  меся-

ца. Время от времени банку нужно встряхивать. Спустя 3 месяца сок проце-

дить, разлить в бутылки, плотно закупорить и поставить на 3 – 6  месяцев

в холодное место. Чем дольше вино стоит тем оно крепче и вкуснее.



Информация для иностранных посетителей:



Fish quenelles of pike 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Croquettes Celery Mutton chops with onion sauce Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. Chicken in wine Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings.

Комментарии закрыты.