Первый альтернативный
 

Сливянка

июля 27, 2011

В бутыль с широким горлом насыпать (по самое горло) спелых венгерских

слив и залить водкой так, чтобы она покрыла все сливы. Поставить в  тем-

ное место на 6 недель, плотно закрыв бутыль пробкой. После  этого  слить

всю водку, а сливу засыпать сахаром – сколько войдет. Снова бутыль заку-

порить. Через 2 недели слить образовавшийся сироп и смешать с ранее сли-

той водкой. Профильтровать, разлить в бутылки, закрыть пробкой и  залить

парафином. Хранить в холодном месте. Сливянка будет готова через 6 меся-

цев.



Информация для иностранных посетителей:



500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Chops, fried in batter (Paris) Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Alsatian cake

Комментарии закрыты.