Первый альтернативный
 

Вишневка

октября 13, 2011

Вишню засыпать в бутыль и пересыпать сахаром из расчета на 1 кг. виш-

ни 400 г. сахара. Завязать бутыль марлей и поставить на солнце на 6  не-

дель, чтоб вишня перебродила. Затем слить вишневый сок, разлить в бутыл-

ки, закупорить и поставить в холодное место. Вишню, что осталась в буты-

ли, залить водкой из расчета 0,5 литра на 1 кг. вишни, плотно закрыть  и

дать постоять при комнатной температуре 2 месяца. Слить вторую  наливку,

профильтровать, разлить в бутылки, закупорить. Через 5 – 6  месяцев  на-

ливку можно употреблять.



Информация для иностранных посетителей:



Pike weighing 1 kg, 1 small onion, a bunch of herbs, black pepper, red pepper, ? liter of white wine, 3 protein, ? liter of cream or a thick bechamel, made from 40 g butter, 50 g of flour, ? liter of milk, 2 yolk, a pinch of salt. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Chops, fried in batter (Paris) 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Panadel soup at home 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper.

Комментарии закрыты.