Первый альтернативный
 

Прохладительный напиток

ноября 5, 2011

Молочный напиток с фруктовым или ягодным соком и мороженым

Молочный напиток с фруктовым или ягодным соком и мороженым

Молочный напиток с фруктовым или ягодным соком и мороженым 50 г. сливочного мороженого, 25 г. фруктового сока или  джема  (клубничного, сливочного, черносмородинового и др.), 125 г. молока. В бокал или стакан положить мороженое,  добавить  фруктовый  сок  или джем, долить холодным пастеризованным молоком, быстро  размешать  и  подать.



Информация для иностранных посетителей:



Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Chicken in wine 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Peas in French

Комментарии закрыты.