Первый альтернативный
 

Кофейный пирог со сливками

ноября 5, 2011

170 г. сливочного масла, 1 стакан сахарного  песка,  3  яйца,  слегка

взбитых, 1 стакан муки. Для кофейного сиропа: 1 стакан сахара, 2 стакана

воды, 1-2 столовых ложки бренди или рома (желательно), 3 столовых  ложки

кофейной ложки эссенции. Для украшения: 1  стакан  жирных  сливок,  нес-

колько капель ложки эссенции. Для украшения:  1  стакан  жирных  сливок,

несколько капель ванильной эссенции, половинка лесного ореха.

Смазать маслом сковороду для торта и выстелите ее промасленной  бума-

гой. Смешать сахар и сливочное масло, растирать до получения  однородной

смеси. Постепенно вбивать яйца, вместе с последним яйцом добавить 1 сто-

ловую ложку муки. Всыпать остальную муку, перемешать и выложить смесь на

подготовленную сковороду. Выпекать в духовом шкафу при достаточно  высо-

кой температуре в течении 45 – 50 минут. Приготовить кофейный сироп: са-

хар растворить в воде на медленном огне. Кипятить,  пока  не  получиться

сироп. Снять с огня, добавить бренди и кофейную эссенцию. Поместить  пи-

рог в глубокое блюдо, сделать отверстия с помощью острой спицы и  полить

пирог кофейным сиропом. Оставить пирог, чтобы он пропитался, как минимум

на 12 часов. Взбить до загустения сливки с несколькими каплями ванильной

эссенции. Полить сливками пирог сверху и с боков и украсить его половин-

ками лесного ореха. Поливать пирог горячим кофейным сиропом, иначе он не

пропитается.



Информация для иностранных посетителей:



500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Chops, fried in batter (Paris) Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak.

Комментарии закрыты.