Первый альтернативный
 

Пюре из овощей

ноября 30, 2011

пюре из овощей

Пюре из овощей от Юлии и ее дочки Марии:

Маша уже большая девочка и очень любит помогать маме готовить. Сама складывает овощи в кастрюлю и даже взбивает их блендером. Смотрите сами :)

Вот что пишет Юлия:

«Всем известно, что овощи богаты витаминами. Особенно сейчас, летом, когда сорваные с грядки разные овощи, можно отправлять в кастрюлю. Для маленьких детей именно с овощного пюре обычно начинают первый прикорм. Моей Маше уже 3 года, но она до сих пор очень любит такое пюре »

Ингредиенты:
молодой картофель – 50 гр
морковь – 50 гр
капуста белокочанная – 50 гр
кабачок – 50 гр
зеленый лук
масло сливочное – 10 гр.
соль

пюре из овощей для детей

Приготовление:
Овощи чистим от кожуры, затем ополаскиваем проточной водой, нарезаем крупными кусками и складываем в кастрюлю с водой.

пюре из овощей

Ставим на огонь и варим до готовности примерно 15-20 минут. В кипящую воду добавляем щепотку соли.Когда овощи готовы, выкладываем их в емкость горячими. Измельчаем блендером.

пюре из овощей

Добавляем сливочное масло. Наше пюре готово. На выходе порция получилась примерно 200 гр.

пюре из овощей

Приятного аппетита.

пюре из овощей

Пюре из овощей можно начинать давать деткам после 10 месяцев. Можно добавлять и другие овощи: цветную капусту, сладкий перец и др. Для деток помладше не добавляется соль и сливочное масло.

Похожие записи:
Пюре из тыквы для детей
Пюре из цукини



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak.

Комментарии закрыты.