Первый альтернативный
 

Детские бутерброды «Божьи коровки»

февраля 17, 2012

детские бутерброды с фотографиями

Детские бутерброды в виде божьих коровок порадуют любого ребенка, а процесс их приготовления вместе с мамой может стать увлекательной игрой для малыша.

Ингредиенты:
помидор – 1 шт.
батон – 4 кусочка
плавленый сыр – 2 ломтика
сливочное масло – 50 гр.
маслины – несколько штук
зеленый лук – веточка

Приготовление:
Батон порезать. 2 куска тонко смазать сливочным маслом.

Из ломтиков плавленого сыра вырезать кружочки, наложив на них кусок батона и обведя его ножом. Ломтики сыра уложить на куски, смазанные сливочным маслом.

У 2-х оставшихся кусков батона вырезать уголки, положить их сверху.

Из зеленого лука сделать лапки для божьих коровок и положить их между кусками батона.

Несколько маслин порезать вдоль, выложить в вырезанные уголки.

Из помидора вырезать крылышки, удалить из них сердцевину ложкой и уложить сверху на бутерброды.

Пятнышки и головки для божьих коровок также сделать из маслин. Для пятнышек брать только выпуклые части маслинок.

Похожие записи:
Детский бутерброд из колбасы «Божья коровка»
Детский бутерброд в виде поросенка
Детский бутерброд «Корзинка»
Бутерброды с яйцом



Информация для иностранных посетителей:



600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. Chops, fried in batter (Paris) Cabbage Bohemian Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h.

Комментарии закрыты.