Первый альтернативный
 

Омлет с кабачками

декабря 12, 2011

Сегодня нашла отличный рецепт -омлет с кабачками. Преимущество этого рецепта в том, что готовиться он очень быстро, а получается вкусно достаточно питательно.
Моя доча просто обожает кабачки, умяла тарелку за 5 минут:)
 

вот рецепт:
 

Яйцо – 2 шт.
молоко – 1/2 стакана
кабачки -60 г
масло сливочное- 2 ч. ложки.
 

Очищенные кабачки крупно нашинковать, сложить в кастрюлю, добавить масло (1/2 нормы) и тушить на слабом огне при закрытой крышке до готовности. Затем положить на смазанную маслом сковороду, залить яйцами, смешанными с молоком, и довести до готовности.



Информация для иностранных посетителей:



Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. Asparagus under cold vinaigrette Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Fish quenelles of pike Panadel soup at home

Комментарии закрыты.