Первый альтернативный
 

Клюквенный морс

ноября 15, 2011

клюква – 150 гр
вода – 1 л.
сахар (заменитель сахара) – 80-100 гр.

Ягоды клюквы перебрать, промыть и размять деревянной ложкой. Затем сок ягод отжать через марлю и убрать в холодильник. Остатки ягод залить горячей водой и прокипятить в течение 5-10 минут, процедить. Процеженный отвар смешать с отжатым соком, добавит сахар либо фруктозу и хорошо перемешать. Полезный напиток для вашего малыша готов!

Клюквенный морс полезен для здоровья:

Клюква содержит много витаминов: витамин Р, С, аскорбиновую кислоту, органические кислоты (бензойную, урсоловую, хинную, лимонную), гликозиды (вакцинин), сахара (глюкоза и фруктоза), лейкоантоцианы, терпеноиды, макро- и микроэлементы (железо, медь, марганец, цинк, серебро, молибден).
Клюквенный морс – замечательное противопростудное средство. Она обладает жаропонижающим и жаждоутоляющим свойствами. Сок из клюквы воздействует на кокковые формы микробов, а также повышает иммунитет. Поэтому, если ваш малыш заболел клюквенный морс является незаменимым помощником в борьбе с болезнью.
Рекомендую также:
Отвар из шиповника
Компот из чернослива



Информация для иностранных посетителей:



1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings.

Комментарии закрыты.