Первый альтернативный
 

Картофель в молочном соусе

ноября 22, 2011

картофель в молочном соусе

Картофель в молочном соусе – простое и легкое в приготовлении блюдо. Казалось бы, обычная картошка, а получается очень вкусно! Моей Катеньке очень нравится такая картошечка :)

Ингредиенты:
картофель – 3-4 шт
мука – 2 ст.л.
молоко – 1,5 стакана
сыр – 30 гр
соль – по вкусу

Приготовление:
Картофель очистить, порезать на небольшие кусочки.

картофель в молочном соусе

Опустить в кипящую подсоленную воду минут на 5-7. Затем откинуть на дуршлаг, переложить в смазанную растительным маслом форму для выпекания, посыпать (по желанию) петрушкой.

картофель в молочном соусе

Сварить молочный соус из расчета 2 ст.л. муки на 1,5 стакана молока. Залить им картофель. Сверху присыпать тертым сыром.

картофель в молочном соусе

Поставить выпекать в духовку минут на 30 при t=180 гр.
Готово!

картофель в молочном соусе

Приятного аппетита :)

картофель в молочном соусе

Похожие записи:
Котлеты из картофельного пюре
Картофельный суп
Картофель в мундире в духовке

Гороскоп и лунный календарь на сайте otebe.info – все виды гороскопов, много интересной информации о нумерологии, фен-шуй, магии, гадании и многом другом.



Информация для иностранных посетителей:



1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Mutton chops with onion sauce Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Beef, baked on French Chops, fried in batter (Paris) 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper.

Комментарии закрыты.