Первый альтернативный
 

Котлетки с сыром

ноября 15, 2011

котлеты с сыром

Рецепт вкусных котлеток с сыром для детей.

Ингредиенты:
говядина – 500 гр.
картофель – 2-3 шт (в зависимости от размера)
лук – 1-2 шт
сыр – 100 гр

Приготовление:
Мясо, лук и картофель пропустить через мясорубку, посолить. Сформировать из полученной массы котлеты. В середине каждой котлеты сделать углубление и положить в него сыр.
Смазать противень растительным маслом, выложить на него котлеты и запечь их в духовке при t=220 гр. 30 минут.

Похожие записи:
Котлеты из кролика
Рыбные паровые котлеты
Котлеты как в детском саду



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Czech Republic and Slovakia Beef, baked on French

Комментарии закрыты.