Первый альтернативный
 

Оладьи из куриного филе

марта 20, 2012

оладьи из куриного филе

С праздником Спятой Пасхи, дорогие мамочки!

У блога Детские рецепты появляются соавторы. Сегодня одна из читательниц, Елена, прислала мне рецепт оладьев из куриного филе,которые она готовит своему малышу. С удовольствием публикую его. Вот что она пишет:

Оладьи из куриного филе готовятся очень быстро. Получается очень вкусно и экономно. Мой сынуля (ему 1 год и 8 месяцев) их просто обожает – уплетает, быстрее, чем они готовятся :)

Ингредиенты:
куриное филе – 400 гр
1-2 луковицы
2 зубчика чеснока
1 яйцо
1-1,5 стол. ложки муки
2 стол. ложки майонеза
соль и специи – по вкусу

Приготовление:
Все ингредиенты смешиваю в блендере до получения фарша, консистенции как тесто на оладьи. Маленькие хитрости: муку можно вполовину заменить крахмалом, либо вообще заменить булочкой, размоченной в молоке (молоко тоже добавить в фарш). Выпекать как обычные оладьи с двух сторон на растительном масле. Сами мы их едим с соусом из сметаны или майонеза с добавлением чесночка и зелени. Ребенку можно их предложить со сметанкой.

Похожие записи:
Фруктовые оладьи

P.S. Если Вы тоже хотите стать соавтором блога «Десткие рецепты» присылайте мне свои рецепты с фотками на адрес: mimka84@mail.ru Я с удовольствием их опубликую. Фотки детишек, уплетающих блюдо, приветствуются ;)



Информация для иностранных посетителей:



Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Fish quenelles of pike 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms.

Комментарии закрыты.