Первый альтернативный
 

Куриные котлеты с овощами для детей

марта 14, 2012

куриные котлеты для детей

Нашла классный рецепт куриных котлет для детей! Котлеты из куриного фарша с овощами. ОЧЕНЬ вкусные! Рекомендую всем!

Ингредиенты:
куриные грудки – 2 шт
морковь – 2 шт
красный перец – 1 шт
лук – 2 шт
яйца – 2 шт
мякиш белого хлеба – 100 гр
молоко – 1/3 стакана
свежий укроп – пучок
панировочные сухари – 150 гр
соль – по вкусу

куриные котлеты для детей

Приготовление:
Филе курицы, морковь, лук, перец пропустить через мясорубку, добавить рубленный укроп и размоченный в молоке мякишь белого хлеба. Все хорошо перемешать. Получается вот такой густой фарш:

куриные котлеты для детей

Добавить в фарш 2 яйца, сформировать котлеты, обвалять их в панировочных сухарях и обжарить на растительном масле.

куриные котлеты для детей

Котлеты лучше делать не очень толстыми, чтобы они хорошо прожарились.
И как вариант, можно их вместо обжарки запечь в духовке. Тоже, думаю, будет очень вкусно.

Обязательно добавьте в котлеты свежий укроп. Он дает потрясающий аромат!

Похожие записи:
Котлеты с сыром в духовке
Котлеты как в детском саду



Информация для иностранных посетителей:



Mutton chops with onion sauce 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Beef, baked on French Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Fish quenelles of pike Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve.

Комментарии закрыты.