Первый альтернативный
 

Апельсиновый суп-кисель

ноября 20, 2011

Очень вкусный апельсиновый суп-кисель понравится всем малышам. Конечно, его можно готовить тем деткам, у кого отсутствует аллергия на цитрусовые (апельсины, лимоны и пр.). Особенно хорошо приготовить такой ароматный и полезный супчик летом, когда не очень хочется кушать что-то горячее. 

Ингредиенты:
апельсины – 2 шт.
рис отварной – 3 ст. ложки
сахар – 3 ст. ложки
крахмал – 1-2 ст. ложки
сметана

Приготовление:
Апельсины тщательно вымыть, затем срезать с них цедру и нарезать ее на небольшие кусочки.

В кастрюльку налить холодную очищенную воду (около 800 мл), выложить кусочки нарезанной апельсиновой цедры, поставить на средний огонь и довести до кипения. Добавить 2 ст. л. сахара и кипятить 20 минут на слабом огне.

Снять приготовленный отвар с огня, остудить и процедить.

Затем снова поставить на огонь, опять закипятить и ввести крахмал, разведенный в 100 мл холодной воды. Как только отвар загустеет, снять его с огня, всыпать холодный отварной рис и перемешать.

Оставшуюся мякоть апельсина нарезать небольшими кусочками, посыпать оставшимся сахаром и дать постоять минут 15.

Остывший апельсиновый суп-кисель налить в тарелку, сверху выложить кусочки апельсина вместе с соком, заправить сметаной.

Похожие записи:
Суп-кисель из ягод
Суп из сухофруктов



Информация для иностранных посетителей:



Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Potatoes Savoy Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Beef, baked on French Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes.

Комментарии закрыты.