Первый альтернативный
 

Суп со сливками

ноября 14, 2011

Суп со сливками

Суп со сливками  очень нежный и приятный на вкус. Он подойдет как для для грудничков, так и для детишек, более старшего возраста.

Ингредиенты:
картофель – 3шт
лук – 1 шт
овощной бульон – 2 ст
морковь -1 шт
сливки – 1 ст
цветная капуста – 150 гр
корень сельдерея, репа, корень петрушки, фенхель – для бульона

Приготовление:
Взять 250 гр различных овощей,например, морковку, капусту, лук и картофель. Залить овощи 1 литром холодной воды, довести до кипения и варит 1 час.

Бульон процедить и отжать жидкость из овощей.

В кипящий овощной бульон опустить картофель, морковь, лук. Когда закипит, добавить цветную капусту разобранную на соцветия.

Варить до готовности, примерно 15 минут. Готовый суп ностудить. Затем добавить сливки и измельчить блендером до однородного состояния.

Подавать суп со сливками с зеленью и сухариками.

Приятного аппетита!

Похожие записи:
Грибной суп со сивками
Сурный суп
Молочная лапша



Информация для иностранных посетителей:



500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Burgundy beans

Комментарии закрыты.