Первый альтернативный
 

Картофельный суп

ноября 26, 2011

Ингредиенты на 1 литр:
3 средние картофелины
750 мл. куриного бульона
 

Приготовление:
Картофель порезать на небольшие кусочки, положить в куриный бульон, прикрыть крышкой. варить минут 15-до полной мягкости картофеля. Затем перелить в миксер или блендер и сделать однородное пюре.
Перед подачей посыпать кубиками подсушенного хлеба.
 

Приятного аппетита :-)
 

Похожие записи:
Как сварить морковный суп
Как сварить суп из свеклы



Информация для иностранных посетителей:



Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Pie with bacon, cream and eggs 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings.

Комментарии закрыты.