Первый альтернативный
 

Тыквенный суп

ноября 21, 2011

тыквенный суп

Тыквенный суп для детей приготовить довольно просто и быстро. А в результате на столе малыша будет тарелка с ярким и аппетитным супом, богатым витаминами и минералами.

Для того чтобы присутствующий в тыкве бета-каротин лучше усваивался, в суп обязательно добавляется молоко или сливки.

Ингредиенты:
тыква – 250 гр.
катофель – 100 гр.
морковь – 100 гр.
сливки или молоко – 125 мг.
соль
зелень

Приготовление:
Тыкву вымыть, очистить от кожуры.

Мякоть вместе с семечками удалить, а остальную часть нарезать небольшими кусочками.

Картофель и морковь очистить, вымыть и также нарезать небольшими кусочками.

Подготовленные овощи поочередно выложить в кипящую воду, немного посолить и варить 20-25 минут, пока овощи не станут мягкими.

Отварные овощи слегка остудить и измельчить в пюре, при помощи блендера.

В конце измельчения добавить нарезанную зелень укропа и петрушки, тщательно измельчить все вместе.

Полученную овощную смесь вылить назад в кастрюлю, долить сливки или молоко, тщательно перемешать и варить около 5 минут.

При подаче на стол урасить тыквенный суп зеленью.

Похожие записи:
Морковный суп-пюре для детей
Овощной суп с цветной капустой
Грибной суп-пюре со сливками



Информация для иностранных посетителей:



Roast rabbit Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Chicken in wine 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve.

Комментарии закрыты.