Первый альтернативный
 

Котлеты из кролика

ноября 12, 2011

Ингредиенты:
мясо кролика -100 г.
белый хлеб
растительное масло

Приготовление:
Мясо промыть и срезать мясо. Не следует перерубать кости кролика, чтобы в мясо не попали мелкие осколки костей.Нарезанное кусками мясо дважды пропустить через мясорубку, добавить сухой булки, посолить, тщательно вымешать.Сформировать котлеты и обжарить на растительном или сливочном масле. Довести до готовности в духовке (20 минут).Эти котлеты можно приготовить и на пару.
Подавать с любым гарниром: картофельным пюре, рисом, гречей, тушеными овощами.

Похожие записи :
Котлетки из говядины
Детские котлеты «Паучки»
Рыбные котлеты из форели и пангасиуса



Информация для иностранных посетителей:



500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. Fish quenelles of pike Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda.

Комментарии закрыты.