Первый альтернативный
 

Медовое печенье для детей

января 6, 2012

Медовое печенье

Вкусное рассыпчатое медовое печенье понравится детишкам и взрослым. Готовится оно очень просто и быстро.

Ингредиенты:
сливочное масло – 75 гр.
мед – 2 ст. л.
сметана – 125 гр.
мука – 350 гр.
сахар – 150 гр.
сода – ? ч. л.
сахарная пудра

Приготовление:
Растопить в кастрюле сливочное масло, добавить мед и сахар, перемешать.

Снять кастрюлю с плиты и добавить в смесь сметану.

Положить в смесь муку и соду, хорошо вымешать. Должно получиться гладкое тесто.

Скатать из теста небольшие шарики, сплющить их в небольшие лепешки и выложить на намазанный маслом и присыпанный мукой противень.

Выпекать печень в духовке, пока оно не зарумянится (примерно 15 минут).

Выложить печенье на блюдо, сверху посыпать сахарной пудрой.

Похожие записи:
Медовые пряники
Детское печенье без яиц
Печенье «Стекляшки»
Ореховое печенье



Информация для иностранных посетителей:



Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Pie with bacon, cream and eggs Roast rabbit Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes.

Комментарии закрыты.