Первый альтернативный
 

Каша пшеная молочная в горшочке

ноября 12, 2011

пшено – 60 гр.
молоко – 150 мл.
сахар – 5 гр.
сливочное масло – 10 гр.
соль

Пшено перебрать, тщательно промыть в горячей воде и ошпарить кипятком. (Это поможет удалить характерную горечь пшена). Высыпать крупу в кипящую подсоленную воду и варить до полу готовности на слабом огне минут 10.

Затем воду слить, кашу переложить в керамический горшочек, добавить немного масла, сахар, молоко, перемешать. Накрыть горшочек крышкой и поставить в умеренно разогретую духовку на 3- минут. Перед подачей на стол добавить остальное сливочное масло.

Пшеную кашку можно давать мадышу, как и любую другую молочную с 6 мес.

овсянка с тыквой
как правильно приготовить рисовую кашу



Информация для иностранных посетителей:



You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Roast rabbit Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying.

Комментарии закрыты.