Первый альтернативный
 

Кукурузная каша с черносливом

декабря 3, 2011

кукурузная крупа – 1 ст.л.
вода – 1/2 стакана
молоко – 1/2 стакана
чернослив – 4 шт
сливочное масло – 1 ч.л.
сахар – 1 ч.л.
соль

Чернослив хорошо промыть и отварить в 1/2 стакана воды.
Когда чернослив остынет и набухнет, достать его и измельчить в блендере или через сито.
Оставшийся отвар долить до 100 мл водой, довести до кипения и всыпать крупу.
Варить 15 мин, затем влить молоко, добавить соль, сахар и варить еще 20 мин на слабом огне.
В готовую каш добавить масло и измельченный чернослив.

Рецепт подойдет для малышей старше 8 мес.

рекомендую также:
Каша с морковным соком
Рисовая каша с яблоками



Информация для иностранных посетителей:



Burgundy beans Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Pike weighing 1 kg, 1 small onion, a bunch of herbs, black pepper, red pepper, ? liter of white wine, 3 protein, ? liter of cream or a thick bechamel, made from 40 g butter, 50 g of flour, ? liter of milk, 2 yolk, a pinch of salt. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Czech Republic and Slovakia

Комментарии закрыты.