Первый альтернативный
 

Манная каша с изюмом

ноября 28, 2011

манная каша с изюмом

Традиционную манную кашу можно разнообразить, положив в нее немного изюма. Моей Кате манная каша с изюмом очень нравится. Сидит, вылавливает из нее все ягодки. Пока вылавливает, съедает всю тарелку :)

Ингредиенты:
молоко – 1 ст
манная крупа – 2 ст.л.
изюм – 2 ст.л.
сливочное масло – 1 ч.л.
соль,сахар – по вкусу

Приготовление:
Изюм хорошо промыть. Молоко вылить в маленькую кастрюльку, поставить на огонь. Когда молоко закипит, всыпать тонкой струйкой манную купу, постоянно помешивая, поварить минуты 3, посолить, посахарить, добавить изюм, размешать, еще поварить минуты 2-3, положить сливочное масло, закрыть крышкой и оставить набухать минут на 20.

манная каша с изюмом

Похожие записи:
Манная каша с морковью
Манная каша с тыквой



Информация для иностранных посетителей:



Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Mutton chops with onion sauce ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings.

Комментарии закрыты.