Первый альтернативный
 

Гречневая каша в горшочке

марта 28, 2012

гречневая каша в горшочке

Гречневая каша в горшочке - очень полезное блюдо. Такой способ приготовления гречневой каши позволяяет по максимому сохранить в ней витамины, микроэлементы и ароматические вещества, содержащиеся в гречневой крупе.

Ингредиенты:
гречневая крупа – 1/3 стакана
вода – 1 стакан
сливочное масло – 50 гр
щепотка соли

гречневая каша в горшочке (пошаговый рецепт)

Приготовление:
Гречневую крупу не мыть, так как она потеряет свои полезные свойства, лучше её перебрать и просеять. В горшочек вливаем воду и всыпаем крупу. Для получения вкусной гречневой каши необходимо точное соотношение воды и крупы.

гречневая каша в горшочке (фото-рецепт)

Добавляем щепотку соли, НЕ перемешиваем, так как каша в процессе готовки должна насыщаться паром. Горшочек закрываем крышкой, помещаем на противень и ставим в духовку.

гречневая каша в горшочке

Готовим кашу при температуре 200 градусов, ровно 16 мин.

После окончания времени приготовления заправляем кашу сливочным маслом.

Гречневая каша в горшочке готова! Приятного аппетита!

Похожие записи:
Гречневая каша с молоком
Гречка с печенью
Котлеты из гречневой каши



Информация для иностранных посетителей:



Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Cabbage Bohemian 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Peas in French The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying.

Комментарии закрыты.