Первый альтернативный
 

Сулугуни жареный

ноября 5, 2011

(Грузинская кухня)

600 г. сыра сулугуни, 2 столовые ложки сливочного масла,  1  столовая

ложка пшеничной муки, 1/2 столовой ложки рубленой зелени кинзы и укропа.

Молодой сыр сулугуни нарезать на порционные куски, надеть  на  тонкие

шпажки и обжарить над раскаленными древесными  углями.  Если  угля  нет,

можно обжарить сыр на сковороде, смазанной маслом, предварительно  обва-

ляв ломтики сыра в пшеничной муке. Обжаренный с обеих сторон  сыр  поло-

жить на тарелку, посыпав рубленой зеленью кинзы и укропа.



Информация для иностранных посетителей:



Croquettes Celery ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Roast rabbit Panadel soup at home Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Mutton chops with onion sauce Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h.

Комментарии закрыты.