Первый альтернативный
 

Плавленый сыр по – Швейцарски

сентября 13, 2011

(Швейцарская кухня)

1 зубок чеснока, 800 г. жирной брынзы, 80 г. сыра (любого), 80 г. сы-

ра «Эменталь», 2 стакана белого вина, 4 столовые ложки крахмала или  му-

ки, 4 рюмки коньяка, черный перец.

Глиняный горшок (глазурованный) натереть изнутри зубком чеснока и по-

ложить в него брынзу и сыр нарезанный тонкой соломкой.  Прибавить  вино,

разведенные крахмал или муку, коньяк и черный  перец.  Горшок  поставить

сперва на слабый нагрев и непрерывно помешивать смесь,  выписывая  рукой

восьмерку, а затем постепенно усиливать нагрев и варить массу до гладкой

консистенции. Подать в том же горшке, в котором сыр приготовлен.  Каждый

из сидящих за столом погружает кусок хлеба на вилке в сыр и кладет  себе

или соседу (по желанию обоих) в рот.



Информация для иностранных посетителей:



Pike weighing 1 kg, 1 small onion, a bunch of herbs, black pepper, red pepper, ? liter of white wine, 3 protein, ? liter of cream or a thick bechamel, made from 40 g butter, 50 g of flour, ? liter of milk, 2 yolk, a pinch of salt. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Roast rabbit Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Alsatian cake Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Mutton chops with onion sauce

Комментарии закрыты.