Первый альтернативный
 

Омлет Жена фермера

июля 9, 2011

1 большая луковица, 2 очищенных помидора, 30 г. мелких макарон, 4 тонких

ломтика ветчины, 2 столовых ложки сливочного масла, 4 яйца, соль, перец, 4

ломтика ветчины, 2 столовых ложки сливочного масла, 4 яйца, соль, перец, 4

столовых ложки вареного гороха.

Мелко нарезать лук. Очистить помидоры от кожицы  и  крупно  нарезать.

Сварить макароны. Поджарить ветчину до золотистого цвета. Растопить сли-

вочное масло на сковороде и поджарить в нем лук  до  золотистого  цвета.

Взбить яйца 2 столовыми ложками холодной воды, посолить и  поперчить  по

вкусу. Вылить эту смесь на сковороду с луком. Добавить горох, измельчен-

ные макароны и помидоры. Слегка поджарить. Разрезать на 4  части,  поло-

жить на каждую порцию поджаренный ломтик ветчины.



Информация для иностранных посетителей:



750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Asparagus under cold vinaigrette Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Potatoes Savoy Burgundy beans Asparagus under cold vinaigrette 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas.

Комментарии закрыты.