Первый альтернативный
 

Горячий бутерброд с килькой

июля 7, 2011

Горячий бутерброд с килькой

Потребуется:

  • 2 ломтика хлеба;
  • 2 кильки пряного посола;
  • 2 чайные ложки творога;
  • 1 яйцо;
  • 2–4 кольца репчатого лука;
  • масло сливочное;
  • зеленый лук.

Приготовление:

Намазываем масло на хлеб. Отдельно смешиваем мелко нарезанную кильку пряного посола, творог и взбитое яйцо. Приготовленную  смесь выкладываем на масло, сверху укладываем кольца лука. Прогреваем при максимальной мощности 1–2 минуты. Перед подачей к столу посыпать все зеленым луком. Приятного аппетита! С начала этого года мы добавили на наш игровой сайт roobik.ru более 40 новых игр для дево4ек.



Информация для иностранных посетителей:



Beef, baked on French 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Chops, fried in batter (Paris) 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. Panadel soup at home Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth.

Комментарии закрыты.