Первый альтернативный
 

Печенье своими руками

октября 9, 2011

Сейчас буквально за 15 минут сделала миленькое печеньице. Неплохо при неожиданном приходе гостей: 1 желток растереть с 1 стол. л. сахара, добавить 100 г размягченного масла, потом 1 стак. муки.
Тесто готово. Отщипнуть немного, скатать шарик и размять в форме кружочка прямо на лист (смазать подсолнечным маслом).

Выпекала  при  180-190  до  полуготовности  (небольшого подрумянивания). Пока пеклось  взбила белок с  сахаром, вытянула лист, выложила на каждое печенье взбитый белок и еще немного  подержала в  духовке.  Лично я  немного перестаралась – тесто получилось коричневатым,  а можно и поменьше, все равно пропечется.



Информация для иностранных посетителей:



Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Mutton chops with onion sauce Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Panadel soup at home Roast rabbit

Комментарии закрыты.