Первый альтернативный
 

Пицца с перцем

ноября 5, 2011

Потребуется: 50 грамм дрожжевой муки, 50 грамм дрожжевой непросеянной муки, 1 столовая ложка масла и вода.

Начинка: 1 небольшая  луковица (мелко нашинкованнае), 200 грамм салата из перца, 1 чайная ложка масла растительного, 100 грамм тертого сыра «чеддер», 50 грамм консервированных анчоусов.

Приготовление: В маленькой чашке спассеровать лук с маслом до размягчения (около 2–3 мин) на среднем уровне мощности.

Приготовить салат из перца и довести его до кипения. Отставить его в сторону. Подогреть сковороду с тефлоновым покрытием в течение 5,5–9 минут на среднем уровне мощности. Пока она греется, смешать муку и 1 чайную ложку масла с таким количеством воды, чтобы получилось мягкое тесто. Вымесить его и раскатать в корж диаметром 20 см. Поместить тесто, салат, лук в горячую сковородку.

Готовить в течение 3–4 минут на среднем уровне мощности. Разложить ложкой соус, посыпать сыром и анчоусами. Готовить еще 3–4 минуты на том же уровне мощности.

Постовой:  Не знаешь как подстичься? Для начала осуществи подбор прически для своего типа лица.  И не забудь узнать про достоинства и недостатки при бритье ног, чтобы выглядеть красиво.



Информация для иностранных посетителей:



Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Czech Republic and Slovakia Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings.

Комментарии закрыты.